Aardrijkskunde .:. Milieu en Duurzame Wereld


Wij zijn innocent drinks en wij maken smoothies.
Onze smoothies zijn 100% fruit, en een combinatie van hele vruchten en vers sap. En verder niks.

We noemen onze smoothies innocent omdat ze de onschuld zelve zijn, 100% fruit en 100% natuurlijk. We gebruiken geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen rare E-honderdnogwatnummers, geen geconcentreerde sappen, geen suiker en geen water. Onze smoothies bestaan alleen maar uit vers fruit, en dat blijft zo.


FAIR21 wil je de mogelijkheid bieden om eerlijk geproduceerde kleding te kopen, die er ook nog leuk uitziet en betaalbaar is:


Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: eerlijke producten op alle gebieden. Biologisch eten, eerlijke afspraken tussen kopers en verkopers en steeds meer eerlijke kleding. Waar eerlijke kleding vroeger nog wel eens een stoffig imago had, zie je tegenwoordig dat het op alle plaatsen omarmd wordt. Dat doen ze bij wehkamp natuurlijk ook, in hun Fair Fashion Shop:Zeefdrukt op biologische katoen en/of Fair Wear shirts. Diverse creatieve opdrukken mogelijk, of eentje van je zelf!

Bio+ is een betrouwbaar biologisch merk met een brede range lekkere producten van natuurlijke komaf. Verzorgd en behandeld met respect voor mens, dier en onze leefomgeving. Voortgebracht in een eerlijk evenwicht tussen boerenambacht en natuur. Door samen te werken met alleen de beste leveranciers, van boer tot fabrikant, zijn de producten van Bio+ vers, van goede kwaliteit en van nature gezond.

ODE Organisatie voor duurzame energie

Warme Truiendag

NEW-ENERGY TV

Omslag Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, brengt mensen bijeen rond de thema's milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een kleurrijke, duurzame samenleving

Greenpeace is een internationale milieuorganisatie die door onderzoek, overleg en acties werkt aan een duurzaam evenwicht tussen mens en milieu

FairFood Wereldwijd lijden meer dan 800 miljoen mensen honger en sterven er iedere dag 25.000 mensen aan ondervoeding. Een belangrijke oorzaak: oneerlijke handel. Hierdoor levert de export vanuit ontwikkelingslanden weinig tot niets op. Het is voor ontwikkelingslanden heel moeilijk om bewerkte produkten op westerse markten af te zetten. Ook zorgen scheve machtsverhoudingen voor een slechte onderhandelingspositie van ontwikkelingslanden. FairFood streeft naar een structurele aanpak van honger door middel van onderzoek, lobby en campagnes.